things getting worse before getting better...

28 Eylül 2008 Pazar

Yol Yorgunu

Çok özledim içimi dökmeyi ben kelimelerimle.Bir ton anlatılacak şey var ,bir o kadar da uykum.8 saattir Yozgat'tan eve dönüş yolundayım.Malum bir haftadır devlet memuruyum ben 657'ye tabi.Ve diğer memurlar gibi Bayram tatili bu yolculuğun sebebi.Değişti benim hayatım bir haftada,ben de değişiyorum sanırım.Büyüyor olabilirim.
Yeni insanlar girdi hayatıma(yeni sezonda bambaşka oyuncularla devam eden diziler gibi).Kaşem oldu önce üstünde benim adım yazılı.Adımın önünde ''doktor'' ünvanı.Garipsedim başta, otel odasında denedim kitapların ,gazetenin üstünde.Hastalarımın karşına çıktım sonra,danışacağım bir asistan abla/abi olmaksızın.Sözlüye girecek gibi heyecanlıydım ve sonra ''Doktor Hanım şöyle güçlü bişey yaz da geçsin şu ağrılarım'' dediler.
Alışıyorum Doktor hanım lafına sanırım:))

1 yorum:

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

yaaaa canım beniiim inan aklım sendeydi, hafif çaplı bir depresyon geçirdiğimden telefonlarım kapalı sürekli.. gelmiş olmana, yazmış olmana, mutlu olmana çok sevidim:) mutlu oldum çok:) birden bir heves geldi, bizim de kura 27ekimde, bakalım hayırlısı... çok seviyor seni pamuun..çok öpücükler tatlım!