things getting worse before getting better...

23 Ocak 2013 Çarşamba

Günaydın#23~~Reklamlar!!!~~Sefam Olsun




Günaydın!
Önce güzel haberle başlayayım.
Güneşli havalar hala hüküm sürmekte Ankara'da..Umarım uzun bir zaman bu şekilde devam eder..Zira gecesi gündüzü ayırt edilemeyen günlerde insanın siklotimik atakları daha sık oluyor.Ve uyanabilmek için daha çok kahve içmen,mutlu olman için çok daha fazla çikolata yemen gerekiyor.
Bir de benim için önemli,insanlık için önemsiz bir başka  mutluluk konusu var:Mika bebek benim oldu.
Şimdi onun evin yolunu bulmasını bekliyorum.
Adını hiç duydun mu bilemiyorum  ancak,Atatürk Orman çiftliğinin satışından sonra Akün ve Şinasi sahneleri de satılıyor .Yerlerine de tahmin edersin ki Otel yapılacakmış.
Artık sivrilik yapmadığım içinde başka bir şey söylemeyeceğim bu konuda, gerisini sen düşün işte ya da görmezden gel.
Tek derdimiz magazin olsun..Can Tanrıyar kaset çıkarmış mesela,o parçaları  hala  dinleyememiş olmak olsun tek derdin bir de hala pilavın kıvamını tutturamamak.
Bir de şu konu var,inşaat sektörü reklamlarını izledikten sonra kılıç kuşanıp ata binip Allah Allah naralarıyla ev satın almaya gitme hissi sizde de mi oluyor yoksa bana mı bir şeyler oluyor?
Herkese  keyifli bir gün dilerim.
Hayırlı kandiller sayın okuyucu!

Dinliyorum---Bülent Ersoy ~~Sefam Olsun :D

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Günaydınını bekliyordum bende. Artık sabahları ''günaydın'' beklemeye başladım gördüğün gibi. Sorun şu: Günaydın demeyi bırakırsan bunalıma girer miyim? Belkide bir psikoloğa görünmeliyim.

Otel mi yapacaklarmış! Doğru tabi. ''Tarih hayal edenleri değil haydutları yazar''

Size de keyifli günler ve hayırlı kandiller efenim. Ve Günaydın

bir küçük doktor dedi ki...

☺ Günaydın, hiç sanmıyorum ihtiyacın olacağını sonuçta benim küçük umut ışığı olmadığım kesin ya da 1~2 gün deneyelim ☺☺ keyifli günler

Adsız dedi ki...

Deneyelim mi? Beni denek olarak kullanamazsınız bayan. Beklendiğinizi de öğrendiğinize göre istediğiniz gibi işkence de yapabilirsiniz bize ☺☺
Her sabah günaydın demek zorundasınız artık. Alıştırıp alıştırıp bırakamazsınız. ☺

bir küçük doktor dedi ki...

Bayan mı ☺ ...neyse keyifli günler

böcük dedi ki...

Mika mı? Ama ama ben onu nasıl çok aramıştım. Gerçi bir iki kez Ebay'de denk geldim ama arttırma uçmuştu, teklif dahi veremedim :) Gelince fotoğraflarına bakarım artık :D

Satılacaklar ve yakılacaklar şeklinde iki liste var sanırım ellerinde. Bir ondan, bir ondan diye gidiyor. Bizimde içimiz acıyor!

bir küçük doktor dedi ki...

Aslında paraya kıydım da diyebiliriz Böcük...Sonra içime oturmadı desem yalan şöylemiş olurum , şimdilik kendimi değer ama mika bu filan diye avutuyorum...Bir süre momiji dünyasından alış verişi yasakladım☺☺ umarım sen daha ucuzuna sahip olursun.Benimde aklımda ilk gördüğüm yerde haber veririm.
O konudaki haberleri izledikçe öfkeleniyorum ... O yüzden hızla özetlere bakıyorum ☺☺