things getting worse before getting better...

16 Nisan 2013 Salı

Manasız sorular- sorunlar!



Bazen de aklıma saçma şeyler takılabiliyor? Mesela bu sabah,kahve içerken bir şeyler karaladım ki , her sabah günaydın fotoğrafları aynı kahve seansı esnasında çekiliyor,ortaya aşağıdaki gibi bir ilkel sanat eseri çıktı...
Tüm bu çizme,silme, bozma işlemi sırasında da aklıma gelen ise zenci mağara adamının tasvir edilip edilmediğiydi!
Peki,sen hiç zenci mağara adamı gördün mü?




Keyifli günler dilerim Sevgili Okuyucu,
Umarım senin için her şey yolunda gitmektedir; zira ben böyle manasız sorunlar ve sorular yatarak içimdeki gündem iskayankarının sesini bastırmaya çalışıyorum ☺.

Yazarın DipNoTu:ilk video için vine uygulamasına sahip olmanız gerekmektedir.İlk izleme sırasında takılmalar olursa, android işletime sahip tabletin ve ya telefonun ekranına bir kez dokunmanız devam etmesi için yeterli olacaktır; ancak dizüstü ve masaüstü bilgisayalarda vine uygulamasını yükledikleri takdirde videoyu izleyebileceklerdir.Bu zahmetli işlemler sırasında oluşacak zaman kaybı içinse müessesemiz özür dilemektedir😊.

Dinliyorum~James Arthur~İmpossible

4 yorum:

öykü dedi ki...

BENIM ıcınde gun ıyı devam etmıyor sevgılı doktorum

sıddetlı bı basagrısı ıle ugrasıyorum maalesef

bir küçük doktor dedi ki...

Günaydın Öykücüm,
Çok geçmiş olsun!
Lütfen dikkat et kendine, devamlı bir ağrı ise rica ederim mutlaka bir doktora başvur...
Ve bu yeni gün senin için keyif dolu geçsin☺...
Ankara'dan bir yürek dolusu sevgiler

Adsız dedi ki...

güzel tespit. Neden zenci mağara adamı tasvir edilmedi hiç. Irkçıyız da o yüzden. Ama belki de evvel zamanın koşulları kararmaya müsait değildi. Yok yok kesin arkasında Amerika var :D

bir küçük doktor dedi ki...

Hımm , Deniz biraz fazla kişi zan altında bırakıpi kurunun yanında yaşları da yakmışsın☺ ırkçı diyerek ama düşüncene saygım sonsuz... Bence de, daha bilimsel bir açıklaması vardır diye düşünüyorum, işin uzmanına sormakta da fayda var.
Keyifli günler dilerim☺