things getting worse before getting better...

30 Ocak 2010 Cumartesi

Çilkerazziye

2

Kahve fincanımı 2008'in 16 Mayıs'ında Beytepe kampüsünün çimlerinde bağırarak bu şarkıya eşlik eden pamuğuma kaldırıyorum....

Sence aşk bizi sağır ve kör mü ediyor da biz aynı hataları yapmaktan bıkmıyoruz!!!

1 yorum:

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

pamuuum:) gördüm ne d mutlu oldum :))o gün geldi aklıma..

o günden sora neler değişti, kimler hayatına devam etti, ne olaylar yaşandı da bi ben uzunca bi süre takıldım kaldım.. kör oldum, sağır oldum, aptal oldum belki.. takıldım, derimin bi parçası bi çiviye geçmiş gibi.. en sonunda devam etmek için baktım deriyi yırtmaktan, canını da acıtsa koparmaktan başka çaresi yok.. kopardım attım.. şimdi cildimin bi parçası eksik, skar dokulu ama mutluyum:))

farklı adamlarda, farklı aşklarda benzer hataları yapıoruz belki.. ama inan çok değişiyoruz, çok büyüyoruz.. ne o çocuklukları yapıyoruz, ne d sınırlarımıza müdehale ettiriyor, kendimizden gereksiz fazlalıkta ödün veriyoruz..yaşadığımız her şey canımızı acıtsa da bize bişeyler öğretior.. sana da, bana da öğretti, bunu çok net biliorum:)

mayın tarlasından geldik, geçtik.. kolumuzu, bacağımızı, gözümüzü, kalbimizi kaybettik.. koma durumunu altatıp servise çıkılınca, hatta şuan senin durumunda hastaneden bile taburcu olunca :P hala birlikte olmuş olabilmemiz önemli ve değerli olan. hala benzer şeyleri konuşup, hala benzer şeylere gülebilmemiz..

iiki d varsın pamuum, seviorum seni:)