things getting worse before getting better...

2 Ocak 2013 Çarşamba

Gunaydın!


İdiopatik kelimesinin kökeni eski Yunancada garip anlamındaki 'idio'dan gelmektedir ve bu sözcüğü cümle içerisinde kullanan kişinin konu hakkında tek bir fikri dahi yoktur...


Güzel bir gün dilerim...


Dinliyorum...Yodelice-Free

13 yorum:

Adsız dedi ki...

günaydınlar efenim / part -2.
Olasılıksız, köstekli saat, iskambil kağıtları(joker, sinek vale..) hepsi tamam da şu kitabın üstündeki ağlayan yaratığı anlamadım.

Bu arada güzel melodi.

bir küçük doktor dedi ki...

Part-2:Gunaydın Deniz bey,
Olasılıkların bir türlü kendisine denk gelmemesinden muzdarip bir koleksiyon bebeği...adı da I don't care bear...
Keyifli günler dilerim

Adsız dedi ki...

anlıyorum. Kuş üzümü çayla iyi gidiyor mu peki? Bu fotoğrafa biraz daha bakarsam şirinleri bile görebilirim gibime geliyor.

bir küçük doktor dedi ki...

Nezaketsizlik istemem lakin dikkatli bakarsanız onların birer bahar dalı olduğunu anlarsanız ve belki de inatçı tavrınız sayesinde şirinleri bile görebilirsiniz.Anladığım kadarıyla savaş moduna girdiniz ve üzümlü kek ve çay ne kadar uyumlu ise çay ve kuru üzüm o kadar uyumlu olabilir!denemek lazım...Her neysee ..güzel günler!

Adsız dedi ki...

Bol ünlemli yorumunuzdan arta kalanlarımla bir de cevap yazayım istedim. Bahar dalı mı o, ilginç !!11!ünlem

bir küçük doktor dedi ki...

Hımm,Keyif sizin ancak ben sizin ağdalı cümlelerinizden pek bir şey anlamıyotum,öte yandan zannımca mübalağa sanatında pek bir iyisiniz...iyi günler

Adsız dedi ki...

Bir şey sorcam bu ''idiopati'' ile ''idiot'' arasında ne gibi bir bağlantı olabilir. Şahsen dedim ki; olsa olsa idiotluğun kavramsallaşmış hali ya da bir genelleme ya da aptallığın literatüre geçiş biçimidir. Ya da değildir. Ha sen günaydın derken şey anlamında dedin. tamam. anladım bu sefer. Hiçbir şey anlamadım.

bir küçük doktor dedi ki...

Monoloğunuzdan gerçekten hiçbir şey anlamıyorum! Bana soru mu soruyorsunz yoksa kendinize özgü bir şekilde beni eleştiriyor musunuz ? Yani beğenmiyorsanız kimse zorlamıyor sizi de yoksa benim sonsu yoktur cümlemin aksini ispat edip inatçı olduğunuzu kabul ettirmeye çalışıyorsunuz , bilemedim.sanırım yorumlarımıza artık yanıt vermezsem kendimle çelişeceğim ama hayat zaten çelişkiler yumağı öyle değil mi!

Adsız dedi ki...

Beğenmemek mi? Onu da nerden çıkardın. Sadece yorum yapıyorum. yorumun iyisi kötüsü olmaz hem. Şidmi yazdığımı okudum ve bende pek bişey anlamadım :D Ayrıca ikidir tersliyorsun, Allahtan çok yüzsüzüm ki dert etmiyorum. Bana öyle geliyor ki ben bir-iki yorum daha yaparsam gelip ağzımı burnumu dağıtacaksın. Tamam. Bi'şey demedim.

bir küçük doktor dedi ki...

Terslemiyorum yani kasıtlı yapılan bir şey değil ayrıca kaba kuvveti de sevmem. Ve eger yorumlarına katlamıyor olsaydım veya eleştiriye gelemiyor olsaydım yorumlarını yayınlamazdım ...

bir küçük doktor dedi ki...

Sanırım su surat ifadelerini kullanıyım ben de ;))

Adsız dedi ki...

Bak bu yorumlardaki gülücük mevzusu gariptir. Hem karşıdakini gevşetir hem de teşvik eder. Yani benim algılayabildiğim faydaları bunlar :D Birde sürekli soracağım unutuyorum blogundaki resimleri sen mi yaptın. Fotoğraflar ve resimlerdeki siyah-kırmızı tonlar ve kasvetli havanın ortak olduğunu düşündüm bi an.

bir küçük doktor dedi ki...

Her sey bana ait yoksa hiçbir şey bu kadar cuk diye oturmazdı yazıma...